Vi respekterar din integritet. Vi på Kapitel 8 ansvarar för hanteringen av din data. Vi arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse i våra produkter som möjligt.

Berätta mer

För att boka mötesrum
ring oss på 08-698 87 00
eller skicka ett e-mail.

Rotselleri

Bryn smöret i en kastrull tills det är ljusbrunt. Häll över i en kanna med pip och låt svalna. Blanda äggulor och senap i en skål.  Tillsätt smöret under kraftig vispning i en fin stråle. Se till att bottensatsen inte kommer med. Vispa tills majonnäsen är tjock. Smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.

Strimla vit- och rödkålen riktigt tunt. Skala moroten och riv den fint. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt. Rör samman crème fraiche och majonnäs. Smaksätt med salt och peppar. Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag.

Skala och skär sellerin i ca 1 cm tjocka skivor och dela skivorna till 10 lika stora bitar. Pensla med olja och krydda med salt och peppar på båda sidorna. Lägg selleriskivorna på en plåt och baka dem mjuka i ugnen på 170˚C.

Montering
Fördela coleslaw’n på rotselleribitarna.
Garnera med solrosskott.