Vi respekterar din integritet. Vi på Kapitel 8 ansvarar för hanteringen av din data. Vi arbetar aktivt för att du ska få en så bra upplevelse i våra produkter som möjligt.

Berätta mer

För att boka mötesrum
ring oss på 08-698 87 00
eller skicka ett e-mail.

Havrerutor

Sätt ugnen på 200º.
Rör smör med socker. Tillsätt sedan havregryn, vetemjöl och bikarbonat. Dela degen i 2 delar och kavla ut den ena delen till en degplatta (20×30 cm) på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 10 minuter.
Koka under tiden en kräm av crème fraiche, grädde, socker, äggulor och potatismjöl. Vispa krämen tills den tjocknar och låt den sedan koka upp. Tillsätt vaniljsocker och russin.
Sänk ugnstemperaturen till 175º och bred krämen över den bakade degplattan. Smula resterande deg över vaniljkrämen och grädda ytterligare 20 minuter eller tills den fått fin färg. Skär i fyrkanter när det kallnat.